top of page
Nice Nurse

Често срещани въпроси

Каква дейност изпълнява фирма „El-Med”?
Фирмата изпълнява важна мисия като посредник и осигурява връзката между пациентите и най-елитните специалисти, работещи в престижни клиники в Турция. Нашата цел е да гарантираме, че всеки пациент получава най-подходящото и ефективно лечение.
Стремим се да осигурим най-добрата медицинска грижа и удовлетворение на всеки пациент. Нашата мисия е да помагаме на хората да възстановят здравето си и да подобрят качеството на живота си.


 

Защо е нужно да ползвам услугите на “El-Med”?
Не мога ли директно да се свържа с болниците, с които работите?

Разбира се, можете да изберете друг начин за лечение, но използвайки услугите на ни, ще имате предимство в обработката на документите и ще се ползвате от преференциални цени в болниците.
Ползвайки услугите на „El-Med” вие получавате пряк достъп до най-добрите специалисти, изключително обслужване и перфектна организация на достъпна цена.

 

При нас се възползвате от следните предимства:

- Достъп до най-добрите специалисти: Свързваме ви с висококвалифицирани специалисти в най-реномираните клиники в Турция, които ще предоставят максимално правилното лечение за вашия случай.

- Качествено медицинско обслужване: Осигуряваме ви избор на клиники с високи стандарти на медицинско обслужване и акредитирани от световноизвестни организации за качество.

- Оптимизиране на процеса: Ние се грижим за организацията на вашето пътуване, превод и документация, което ви освобождава от административни грижи и ви позволява да се фокусирате върху вашето здраве.

- Съвременно оборудване и иновативни технологии: В клиниките, с които си партнираме, разполагат с модерна диагностична и лечебна апаратура, което гарантира високо качество на медицинските услуги.

- Съдействие при лечение в чужбина: Предоставя ви поддръжка и съдействие по време на целия процес на лечение, осигурявайки ви спокойствие и комфорт през цялото време.


Избирайки „El-Med”, вие получавате персонализирана медицинска грижа и професионално съдействие, което ви помага да получите оптималното лечение, което заслужавате.

Какви документи са необходими, за да проведа лечението в чужбина?
Основните документи, които са необходими са - последна епикриза от Вашето лечение; цялата направена образна диагностика и всички последни изследвания.
Те трябва да бъде преведени на английски език. Може да ни изпратите мед.документация за преглед, за да отделим документите за Вашето досие. /не за всички документи е необходим превод. /. При необходимост, ние работим с преводачи с медицинска насоченост и можем да Ви съдействаме.

 

Какво е необходимо, за да замина?
За да уредите заминаването си, трябва да получите отговор от болницата и да се съгласите с предложената ценова оферта. Също така, трябва да притежавате международен паспорт както за вас, така и за вашия придружител, и да имате уговорен предварително час в клиниката.

Какво следва след като приключа лечението и се върна в България?
След завършването на лечението в чужбина и връщането в България, продължаваме да поддържаме контакт с вас и следи вашето здравословно състояние.  При част от по-сериозните интервенции насрочваме контролни прегледи в Турция. Имате възможност за извършването на  контролни прегледи и тук в страната, които се извършват при нашите български партньори – утвърдени специалисти в големи държавни и частни клиники и мед.центрове, с което се гарантира дълготрайния резултат от вашето лечение.

Ще имам ли осигурен преводач по време на престоя?
Можете да бъдете спокойни, че в болницата ще имате на разположение преводач, който ще ви помогне да се разберете с медицинския персонал и да общувате на своя език. Въпреки това, е препоръчително да имате и близък човек, който да ви придружава през целия престой в болницата. Това може да бъде ваш семеен член или приятел. Присъствието на близък придружител е важно, тъй като той ще ви подкрепи и осигури допълнителна подкрепа и уют по време на престоя ви в болницата. Не трябва да се притеснявате за допълнителни разходи, тъй като болниците имат сключени договори с големи хотелски вериги и ползвате преференциални цени за настаняване, а докато сте в болницата – не заплащате допълнително за придружител.

Правят ли се изследвания в болницата при постъпването?
Да, един ден преди интервенцията, се извършват всички медицински изследвания, които след това ви се предават и остават за вас.
Ако е необходимо, болниците разполагат с медицинска апаратура от последно поколение. Осъществяват се и образна диагностика -  рентген, панорамна снимка, ултрасонография , ендоскопия, КТ-сканиране, скенер за костна маса и др.

Защитени ли са личните ми данни?
Сигурността на Вашата лична информация е наш основен приоритет и следваме всички  стандарти на сигурност, за да я защитим.


Каква е разликата в цената сравнение с други държави в Европа?
Цената на пълен пакет, включващ медицински процедури, хоспитализация, консултации, тестове, лекарства, транспорт и настаняване, е между 30-50% по-ниска в сравнение с разходите само за процедурата в Европа. Предоставяме ви възможността да спестите значително, без да жертвате качеството на лечението и грижите, които получавате.

 

Какви са причините за значителните разлики в цените?
Турската икономика предлага изключително благоприятни условия в сравнение с Америка и Европа. Разликите в заплатите и разходите ни дават възможност да Ви предложим най-доброто лечение на изключително достъпни цени. Горди сме да Ви предоставим висококачествено медицинско обслужване на по-приемливи цени, което ще отговори на вашите нужди и бюджет.

Какви са предимствата и ползите от избора на Турция за лечение?
Турция е глобален лидер в областта на медицината и е широко призната за своите иновации и научни открития. Лекарите и са международно уважавани и се считат за водещи в световната медицина. Заради това, пациенти от цял свят избират Турция като предпочитана дестинация за лечение, тъй като тук се осигурява най-високото качество на медицинската грижа, сравнимо с западните стандарти, но на по-достъпна цена.

Колко дни преди интервенцията трябва да пристигна в Турция?
Препоръчително е да пристигнете в Турция ден преди интервенцията, за да има достатъчно време за извършване на предварителни изследвания и подготовка. Въпреки това, точният период може да варира в зависимост от типа на интервенцията и препоръките на лекарския екип. Нашите специалисти ще ви предоставят конкретни указания и ще работят с вас, за да определите най-подходящия момент за пристигане в Турция.

Колко дни след лечението е необходимо да остана?
Продължителността на престоя след лечението зависи от типа и сложността на процедурата, както и от индивидуалните нужди и състояние на пациента. Лекарският екип ще Ви предостави конкретна информация и препоръки относно необходимия период за възстановяване и наблюдение. Все пак, обикновено пациентите имат възможност да останат толкова дни, колкото е нужно за стабилизиране на здравословното състояние и се чувстват готови да се върнат у дома или да продължат пътуването си за туристически цели.

Защо медицинският туризъм набира все по-голяма популярност?
Медицинският туризъм е предпочитан избор за много хора поради няколко важни причини. Една от тях е икономическата полза, тъй като разходите за лечение в чужбина са значително по-ниски от тези в някои други страни. Друг фактор е бързото обслужване, без дълги опашки и чакания за операции и процедури. За пациентите с редки и специализирани заболявания, лечението в чужбина предоставя специализирана грижа, която не е налична у дома или за която нямат време да чакат. Модерната медицинска апаратура и висококвалифицираните лекари са също важни фактори в привличането на пациенти към медицинския туризъм. Болниците, с които работим, разполагат с най-съвременното оборудване, което гарантира високо качество на медицинските процедури. Важно е също така да се отбележи, че медицинският туризъм комбинира лечението със съществуващите туристически възможности, което позволява на пациентите да се възстановяват в приятна обстановка и да се насладят на туристически атракции и забавления.
В лицето на „El-Med” ще намерите идеалния партньор, който да съчетае подобряването на здравословното
ви състояние с приятна почивка.

Имате нужда от допълнителна информация или имате конкретни въпроси?
Не се колебайте да се свържете с нас чрез нашите контактни данни, които можете да намерите на нашия уебсайт.

Typing on the Computer

Телефони:

+359 888 470 648
+359 895 555278

И-мейл:

Последвайте ни:

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page