top of page

За нас

El-Med е официален представител на водещи турски болници и клиники.

  Ние съдействаме, да се вземат най-правилните решения при лечението на различни заболявания, като използваме опита и познанията на висококвалифицирани специалисти от световен клас.

  Независимо дали става въпрос за лечение на специализирани заболявания, естетична хирургия или стоматологични процедури и последващо лечение, ние осигуряваме избор между престижни болнични вериги и утвърдени специалисти. Оказваме пълно съдействие в организирането на цялостния престой и лечение.

  Пациентите ни получават индивидуално внимание, персонализирани програми, последващо проследяване и цялостна подкрепа по пътя към възстановяване.

  Доверете ни се в избора на най-добрата медицинска грижа в Турция и да постигнете оптимални резултати за вашето здраве и благополучие.

Consultant at work

ОБРАТНА ВРЪЗКА ОТ КЛИЕНТИ И ПАРТНЬОРИ

*част от тях може да видите и в профилите ни в соц.мрежи

El-Med ме впечатли с отличните си медицински услуги и разумни цени. Екипът беше много мил и ме насърчаваше през целия ми престой. Обсъдих операцията, която искам, предложиха ми 3 оферти, като се спрях на болница Медикъл Парк. Доволна съм от професионализма, отношението и резултата.
Силно препоръчвам El-Med!

Виктория Атанасова

Изгубил доверие след науспешна операция, търсех специалист за ревизия. Фирма El-Med ми съдейства с цялата организация, пътуване, осигуряване на преводач и трансфери. Изключително доволен съм от резултата, отношението и цената. 
 

Борис Здравков

Емилия Колева

С гордост препоръчваме El-Med като надежден и професионален партньор за медицински туризъм. Съвместната ни работа с тях е изключително успешна, а техният екип се отличава с отлично организирани услуги и внимание към детайлите. Нашите клиенти са само с положителни отзиви за тяхното лечение и опит при El-Med, което укрепи нашата връзка и сътрудничество.

Similing Team

ОЦЕНЕТЕ НАШАТА УСЛУГА

Вашето мнение е важно за нас

Бихте ли ни препоръчали на ваши приятели?

Благодарим за отделеното време!

bottom of page