top of page
Medical Team

Достъп до най-добрите специалисти

Връзка с висококвалифицирани специалисти в най-реномираните болници и клиники в Турция, които ще предоставят максимално правилното лечение за вашия случай.

3D Scans

Съвременно оборудване и иновативни технологии

В болниците, с които си партнираме, разполагат с модерна диагностична и лечебна апаратура, което гарантира високо качество на медицинските услуги.

Woman Donating Blood

Качествено медицинско обслужване

Осигуряваме ви избор на болници и клиники с високи стандарти на медицинско обслужване и акредитирани от световноизвестни организации за качество.

Doctor Holding Patient's Hand

До вас през целия престой

Предоставя ви поддръжка и съдействие по време на целия процес на лечение, осигурявайки ви спокойствие и комфорт през цялото време.

Doctor Using Digital Tablet

Оптимизиране на процеса

Ние се грижим за организацията на вашето пътуване, превод и документация, което ви освобождава от административни грижи и ви позволява да се фокусирате върху вашето здраве.

Men with Calculator

Спестявате време и пари

Използвайки услугите на ни, ще имате предимство в обработката на документите и бързина на връзката и ще се ползвате от преференциални цени в болниците. Това може да ускори процеса на лечение и да ви спести средства.

X-Ray Results
Medical Specialists

El-med си партнира с престижни болници в Република Турция, които изпълняват изискванията на най-високите световни стандарти в различни области на медицината. Тези учреждения предлагат изключително качествено и индивидуализирано лечение, специализирано в следните ключови сфери:

- Центрове за органна трансплантация ( бъбречна, чернодробна, костен мозък и др.)

- Онкологични центрове, които предоставят услуги в областта на онкологичната хирургия, радиотерапия и химиотерапия и лъчетерапия, имунотерапия.

- Кардиологични центрове , които се занимават с кардиологията и кардиохирургията както за деца, така и за възрастни пациенти.

- Центрове за инвитро оплождане, специализирани в помощта на семействата, които се борят с проблеми със зачеването.

-  Центрове за ортопедия и травматология. Най-големия за детска ортопедия. Рехабилитационни центрове

- Центрове за неврология и неврохирургия -  гама нож и лъче нож, последно поколение за разбиване на тумори в мозъка и малкия мозък, които не са оперативни.

- Центрове за офталмология и хирургия на очите.

- Центрове за урология и урологична хирургия.

- Центрове за ендокринология и диабетология. Лечение на диабет тип 2

- Центрове за пластична и реконструктивна хирургия.

- Центрове за стоматология и имплантология

 - Центрове за дерматология.
-  Центрове за обезитетна хирургия. Метаболитна хирургия, ръкав на стомаха и последващо лечение на пациенти с наднормено тегло.
- Трансплантация на коса по всички методи (sapphire pen, DHI и др).

- Центрове за роботизирана хирургия, използващи съвременно високотехнологично оборудване и роботи, за да осигурят прецизни и ефективни оперативни процедури. Асистирана роботизирана хирургия с апарат Да Винчи.

bottom of page