top of page
Graphic Spiral

Каква е процедурата, ако искам лечение в чужбина?

Ние от El-Med се грижим за вас, предоставяйки индивидуално внимание, персонализирани програми и последващо проследяване. Вашето спокойствие и сигурност са ни на първо място, затова ценим вашето време и сме оптимизирали процеса, за да ви предоставим несравним опит по пътя към възстановяване.

On the Phone

01

Свързвате се с нас

Нашите екип провежда консултация с вас, анализираме здравословните проблеми и събираме необходимите медицински документи. Следва преглед и анализ от специализиран екип в болницата в Турция и насочваме към специалисти и центрове за лечение на конкретните заболявания.

02

Подготвяме необходимите документи

Необходимите документи са последна епикриза от предишното ви лечение, цялата образна диагностика и всички актуални изследвания. Документите се разглеждат на английски, български и турски език. Предоставяме помощ за превод и легализация на документите чрез нашата партньорска фирма.

Office employee
Office Employees

03

Получавате отговор до 48-часа

Получавате оферти от няколко болници и обсъждаме плана за лечение, за да вземете ясен и информиран избор за своето здраве. След това, съгласно вашите предпочитания, насрочваме дата за преглед и изследвания.

04

Организиране на пътуването и последваща грижа

Ние се грижим за всичко - транспорт, хотелско настаняване, вътрешни трансфери и преводач. Оставаме в контакт с вас и след вашето завръщане в България. Осигуряваме контролни прегледи както в Турция, така и в утвърдени български клиники и медицински центрове. Гарантираме дълготрайни резултати от вашето лечение.

Travel Agency
bottom of page