top of page
Nurse Talking to Patient

Акредитирани болници: Нашите партньори са болници в Турция, които са акредитирани от световноизвестната организация Joint Commission International (JCI). Това е гаранция за тяхното съответствие с високите международни стандарти за качество на медицинското обслужване.
 

Висококвалифицирани специалисти: Много водещи лекари в турските болници, специализирани в онкология, радиология, трансплантология и пластична хирургия са практикували в Европа и САЩ. Те са доктори и професори с голям опит и експертиза в своите области. Това гарантира професионализъм и високо качество на медицинските услуги.

Специализирани клиники и центрове: В Турция има широк спектър от специализирани клиники и центрове, които се занимават с различни области на медицината. Без значение дали става въпрос за кардиология, онкология, ортопедия, пластична хирургия или други специализации.

 

Модерна технология и иновации: Много болници в Турция се отличават с високо ниво на медицинските услуги, особено в области като онкологичното лечение, сърдечно-съдовата хирургия, ортопедията, неврохирургията, детската хирургия, естетичната и стоматологичната хирургия, микрохирургията, присаждането на коса,пластичните операции. Тези болници разполагат с необходимите ресурси и инфраструктура, които гарантират качествено и съвременно лечение..

Бърз достъп до лечение: В много случаи, лечението в Турция може да се осъществи в кратък срок, което позволява на пациентите да получат необходимата медицинска помощ без излишно забавяне.

Достъпните цени на медицинските услуги в Турция са едно от големите предимства за медицинския туризъм в страната. Сравнително по-ниските разходи, които са около 40-50% по-ниски от тези в Европа или САЩ, не оказват влияние върху качеството на медицинската помощ, което остава на високо ниво.

Налични лекарства - Турските болници предлагат широк набор от регистрирани лекарства. Това е особено полезно за пациентите, които се нуждаят от специализирани или редки лекарства за тяхното лечение. Специалистите имат възможност да изберат най-подходящото лекарство за всякакви заболявания, като вземат предвид индивидуалните характеристики на пациента и болестта.

Турция предлага идеална комбинация от лечение и отдих. След завършването на лечебния процес, пациентите могат да се насладят на почивка и възстановяване и да се възползват и от туристическите предимства, които страната предлага.

 

Пациентите могат да се възползват от пакетни услуги и специални ценови предложения, които често включват организиране на пътуването и настаняване в хотел, трансфер до болничното заведение, настаняване на близките им хора, осигурен преводач, помощ при изготвяне на документи на турски език и други удобства. Това прави лечението в Турция достъпно и удобно за пациентите.

Medical Specialists
bottom of page